Prezentacija rada Inicijative u Palama!

Fondacija CURE, članica Inicijative “Građanke za ustavne promjene” u subotu, 05.10.2019. godine predstavila je Inicijativu i Platformu ženskih prioriteta na Ustav predstavnicima/ama vlasti i aktivistkinjama opštine Pale.

Prezentaciju zagovaračkog rada Inicijative, članica Fondacije CURE napravila je nakon radionice Kako doprinjeti promociji i poštivanju ženskih prava u Opštini Pale? Djelujmo zajedno za pozitivne društvene promjene! Radionica je organizovana u sklopu projekta “Ženska prava-Agenda za pozitivne promjene” koju finansira Evropska unija, a realizuje Fondacija CURE i Fondacija za osnaživanje žena.

Učesnici/e su imali/e priliku da se upoznaju s načinom pristupanja Inicijativi, te kako im ona može pomoći prilikom promovisanja akcionih planova na lokalnom nivou koji realizuju u sklopu projekta “Ženska prava- Agenda za pozitivne promjene”.

Inicijativa “Građanke za ustavne promjene” se zahvaljuje Fondaciji CURE i Fondaciji za osnaživanje žena na ustupljenom prostoru za prezentaciju rada Inicijative i prioriteta koje zagovara.

Inicijativa “Građanke za ustavne promjene”

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s