Sastanak Koordinacionog odbora Inicijative u Bihaću

Koordinacioni odbor Inicijative Građanke za ustavne promjene je 14. aprila 2016. godine u Bihaću održao prvi ovogodišnji sastanak na kojem su članice KO jednoglasno odlučile da Inicijativa treba uvesti kategoriju „Podržavatelji/ce“ za sve one građane i građanke koji/e su zainteresovani i podržavaju ideju Inicijative i njene zalagačke aktivnosti. Takođe, na sastanku se počelo sa radom na reviziji dokumenata Inicijative – Kodeksu djelovanja Inicijative i Poslovniku o radu Koordinacionog odbora koji će biti dopunjeni i precizirani odredbama u vezi sa članstvom u Inicijativi i drugim odredbama nastalim kao rezultat realizacije Akcionog plana 2016-2017.

Zaključak Koordinacionog odbora Inicijative je da će tema narednog sastanka biti detaljna revizija navedenih dokumenata, analiza  rada tijela Inicijative, kao i evaluacija dosadašnjeg rada Koordinirajuće organizacije. Sljedeći sastanak KO planiran je za kraj septembra 2016. godine.

Sastanku su prisustvovale: Enisa Raković, Vildana Džekman, Meliha Sendić, Dragana Đurić, Armina Begić kao članice KO i Željka Umićević ispred Koordinirajuće organizacije.

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

w

Povezivanje na %s